Zostałem zobligowany do przejęcia weryfikacji kont braci.
Procedura pozostaje taka sama.
Ktokolwiek bedzie chciał zgłosić swojego brata lub siostre (mame, tate)
musi napisać post z nickami zainteresowanych i swoje gg lub profil na facebooku w celu kontaktu.
Witam. Nie wiem gdzie to napisać, więc piszę tutaj. Dzisiaj popołudniu jak wbiłem na kompa zauważyłem, że mam jakieś dziwne ip z 5. na początku. Po zrobieniu speedtesta wyskoczył host z netii, jak ja nigdy z netią nie miałem nic wspólnego. Resy routera i zmiana na kabel nic nie zmieniła. Także wystartuję dzisiaj na takim ip w meczu OS-TSCR, a co będzie później to zobaczymy. Czy zadzwonię i się spytam o co biega, czy samo wróci do siebie. Żeby nie było żadnych nieścisłości. Pozdrawiam:)
_________________ ★TOP SMOKERS CLUB REPREZENTANT - 7x DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI★
Mam taki przypadek,że mój brat założył wczoraj konto, ale kiedy ja dzisiaj sobie zakładałem nie dostałem od niego informacji o tym,że mam tu coś przeczytać. Będziemy jeździli na dwóch różnych komputerach, więc nie będzie problemu pojawienia się nas obu w jednym wyścigu, pytanie co teraz zrobić?
Przesłać skany dowódów osobistych do odpowiednich osób i powinno wszystko działać jak należy o ile dobrze pamiętam, a jestem już stary i pamięć mnie czasem zawodzi, to gość o nazwie Boom zajmował się tymi sprawami więc uderz do niego a na pewno Ci pomoże
_________________ 15 TYSIĄCY GARDEŁ - JEDEN CEL, FALUBAZ MA PANOWAĆ OD TATR PO HEL !
Boom w Poznaniu mi coś wspominał, że już się tym nie zajmuje, więc polecam uderzyć do samej góry czyli Ambera . No i chyba jeszcze kiedyś było, że was bierze wyrywkowo na jednego serwa na kilka biegów żeby sprawdzić czy nie wałek .
_________________ ★TOP SMOKERS CLUB REPREZENTANT - 7x DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI★
Rysia znam osobiście i urodził się/mieszkał w Gdańsku, pare lat temu przeprowadził się do Częstochowy. Zdzisiu to jego brat, którego osobiście nie znam ale podejrzewam że przeprowadzili się razem. Czy w takim wypadku rysiu musi wysłać odpis aktu urodzenia?
Rysia znam osobiście i urodził się/mieszkał w Gdańsku, pare lat temu przeprowadził się do Częstochowy. Zdzisiu to jego brat, którego osobiście nie znam ale podejrzewam że przeprowadzili się razem. Czy w takim wypadku rysiu musi wysłać odpis aktu urodzenia?
powinien, ja z moimi braćmi musieliśmy udowadniać, że jesteśmy braćmi i śmigamy z jednego ip
Witam. Nie grałem w STSa 7 lat, chciałem pobrać STSa ze strony by sobie popykać po przerwie i zobaczyć czy jeszcze potrafię grać , ale pobrałem jakąś złą wersję. Potem chciałem się zalogować na swoje konto na forum, ale nie pamiętałem hasła, a przypomnienie mi coś nie przychodziło , więc założyłem nowe konto Robert82 tak tylko by mieć dostęp do forum, by pobrać nową wersję. Teraz widzę na mailu, że przypomnienie hasła mi doszła, więc chciałem zgłosić aby to konto , które założyłem parę dni temu Robert82 to jest moje i czy można je usunąć ? Nie chciałbym być posądzany o jakieś multikonta czy coś. Mam nadzieję, że nie będzie problemu. Pozdrawiam.