Wysłany: 2012-02-08, 17:35 Zanim Twój brat założy konto - przeczytaj!
Witam.
Zajmuje się przyjmowaniem nowych osób na forum. Jako, że ostatnio nasiliły się próby rejestrowania na to samo IP, jestem zobowiązany założyć ten temat.
Krótka instrukcja dla tych, którzy mają braci i ich bracia chcą się zarejestrować by grać (oczywiście nie dotyczy to multikontowców ):
zapoznaj się z tą uwagą po zrobieniu czynności z powyższego punktu, napisz w tym temacie post "skan przesłane"
w tym momencie Twój brat może się zarejestrować
Inne nie uzasadnione próby rejestrowania się na to samo IP będą odrzucane, a która będzie próbowała dokonać oszustwa, zostanie odpowiednio nagrodzona.
EDIT:!
UWAGA!
Dla zainteresowanych!
Zmienia się forma akceptowania kont braci/startów z jednego IP.
Dotychczasowa formuła polegała na przesłaniu mi skanów. Od teraz Ci, którzy chcą startować z rodzeństwem/znajomym z jednego IP na stałe zgłaszają to w tym temacie. Należy podać kogo dotyczy zgłoszenie oraz numer gadu-gadu w celu skontaktowania. Sprawdzenie będzie polegać na przejechaniu ze mną kilku kółek na jednym serwerze. Jeśli będzie taka potrzeba mam możliwość poproszenia o przesłanie skanów tuż po weryfikacji torowej.
Tak w razie czego na przyszłość wysłałem po raz enty te skany wam. ;P
wam to i tak nikt nie wierzy :p
ale skany są :p
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
Ostatnio zmieniony przez Boom 2012-02-24, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Maciej
Wychowanek klubu: Yankees Team
Debiut w lidze: 07
widzę, ale ta druga legitymacja ładnie zrobiona, brawo
moje przypuszczenia się potwierdzają. Druga legitymacja, Macieju, jest zajebiście zrobiona. Zostajesz zgłoszony jako multikonto.
Ostatnio zmieniony przez Boom 2012-02-24, 14:31, w całości zmieniany 2 razy
boom problem w tym ze my nawet w uni leszno razem w parze juz jechalismy i jak dawalismy legitki w 08 to nie bylo problemow wiec niewiem o co ci chodzi:)nie wierzysz to przyjedz do leszna i zwerfikuj to koles:)
widzę, ale ta druga legitymacja ładnie zrobiona, brawo
moje przypuszczenia się potwierdzają. Druga legitymacja, Macieju, jest zajebiście zrobiona. Zostajesz zgłoszony jako multikonto.
i prawidłowo ! czyli rozumiem ze Dawid z SMT również zostanie ukarany ? Proszę o odp. w tej sprawie.
_________________ 05:Fast Wolves
06:Yankes Team
07/08/11/12:Szpryca Złotych Szyszek
09/13:Young Lions
10:Wypite Cykory
14/15:Ghost Riders 17/18:Angels of Darnkess
Dawid
Wychowanek klubu: Dangling Foreskins
Jeszcze możecie ukarać trenera z YL, który dopuścił u siebie multi konto.Tak dla przykładu, jako przestroga dla innych, którzy akceptują u siebie multi.
Jeszcze możecie ukarać trenera z YL, który dopuścił u siebie multi konto.Tak dla przykładu, jako przestroga dla innych, którzy akceptują u siebie multi.
A kto mógł to wiedzieć? Nikt nie był tego świadomy, ani trenerzy, ani zawodnicy.
_________________ ⇒ Drużynowy 2 v-ce Mistrz Polski Dangerously Fast Bees(12`) ⇒ Drużynowy Mistrz Polski Polonia Bydgoszcz(11`)
Home is where the Reaper is
Dawid
Rozluźnij poślady. Żeby dopuścić multi, trzeba o nim najpierw wiedzieć. Zresztą z takiego multi co nie jeździ i tak nie ma żadnej korzyści
Rozluźnij poślady. Żeby dopuścić multi, trzeba o nim najpierw wiedzieć.
Może wiedziałeś, że dopuszczasz, może nie, to ciężko stwierdzić.Nie rozluźniam pośladów, bo nawet ich nie spiąłem Tak samo trenera SMT, który zaakceptował kontrakt powinna spotkać jakaś kara, żeby nie było że jestem stronniczy
Ja ich sprawdzałem przed sezonem? 08 chyba. Byłem pewny, że to jest jedna osoba, lecz...
- Dostałem skany legitek i wkleiłem je do działu rady. Nikt nie miał nic przeciwko, dlatego pozwolono im na starty w lidze.
- Jechałem razem z nimi na serwerze i całkiem dobrze się trzymali na torze.
Sam nie wiem, jak zgodzą się to daj Boom te legitki tutaj.
Dawid
nie ma problemu legitki nie sa podrobione po za tym mamy akta urodzenia i zdjęcia tez jakieś z bratem mam wiec zobaczymy kto ma racje a jak nie zapraszam niedowiarków do Leszna wszystko na ten temat
Witam, nie wiem gdzie to napisac, wiec pisze tutaj, jest taka sprawa, ze zaraz wychodze do kumpla pic, a mam zawody gp , pojade je od niego co sprawia ze bedzie inne ip niz zazwyczaj, mysle ze to nie problem?
_________________ Los zadal mi pytanie czy chcesz skille czy chcesz pamiec? A ja nawet nie pamietam co wybralem
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31