W dniu dzisiejszym chciałem zgłosić ,że zawodnik o nicku Karvis będzie jeździł pod tym samym IP co ja.
Spowodowane jest to tym ,że wynajmuje u mnie pokój.
Wiadome jest ,że podłączanie drugiego internetu w tym samym mieszkaniu.
Większe koszta i nie potrzebna inwestycja. Możemy potwierdzić jazdę na tym samym IP poprzez ściganie się w jednym biegu.
Liga Miast :
13 - Stal Rzeszów - 1,704 (1liga)
14 - Stal II Rzeszów - 2,079 (1liga)
15 - Stal Rzeszów - 1,731 (Eliga)
16 - Stal Rzeszów - 1,761 (Eliga)
17 - Stal Rzeszów - 2,491 (1liga)
W dniu dzisiejszym chciałem zgłosić ,że zawodnik o nicku Karvis będzie jeździł pod tym samym IP co ja.
Spowodowane jest to tym ,że wynajmuje u mnie pokój.
Wiadome jest ,że podłączanie drugiego internetu w tym samym mieszkaniu.
Większe koszta i nie potrzebna inwestycja. Możemy potwierdzić jazdę na tym samym IP poprzez ściganie się w jednym biegu.
W razie potrzeby kontaktu
PaPa GG - 33318659
Sytuacja póki co potwierdzona, do czasu wprowadzenia nowych rozwiązań odnośnie sprawdzania Ci dwaj zawodnicy mogą jeździć.
_________________ Nie upadek czyni człowieka przegranym lecz niechęć powstania.
STS jest zabawą, ale nikt nie lubi przegrywać
Sezon po Sezonie:
04: Lunar Racing
05: ICU Riders
06: Racing Dream Team
07: Black Widow
08: Młodzi Gniewni Team
09: DwR Team
10: DwR Team
11: DwR Team
12: ---
13: Oszukani Renciści
14: Oszukani Renciści/Kaskaderzy Apokalipsy II
Boom
Trzeba sprawdzić w MP rodzinę.
Ojca(Zdzicholud) i syna(Pyszny). Co prawda z jednego IP będą tylko grali w święta i weekendy, bo większość życia Zdzichu spędzą w trasie(jest kierowcą), ale rodzina to rodzina, a nie chce żeby były przez to problemy potem. Najlepiej złap ich teraz jak obaj są w domu.
czesc, nie wiem gdzie mam to zglosic. moj kolega z akademika bedzie gral na takim samym ip tzn nasze ip moga sie dublowac bo to jest jedna siec. jak cos mozna nas sprawdzic bedziemy grac razem w Crazy Motors.
Cześć chłopaki, nie gram od dzisiaj, u nas w akademiku pykamy sobie czasami jak nam się nudzi, ja z Narkusem trochę bardziej się w to wgłębiliśmy z tego powodu, że interesujemy się żużlem. Od paru miesięcy trenowałem razem z Narkusem, ale dopiero przedwczoraj zdecydowałem się na podpisanie kontraktu. Jechaliśmy dzisiaj razem w paru biegach, można to sprawdzić bez problemu. Niewykluczone, że będzie nas więcej z akademika, jeśli tylko inni chłopacy dadzą się namówić na grę w lidze. Trochę wyrozumienia Panowie, poznaje dopiero czynniki sts'a, wynik dzisiaj był dobry, ponieważ przeciwnik nie był zbyt wymagający.
DaDi
Wychowanek klubu: Dangerously Fast Bees
Debiut w lidze: 08 Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Lip 2010 Posty: 1265 Skąd: Grudziądz
Witam, ja i moj brat- PiterUL bylismy juz co prawda zgłoszeni, ale najpierw ja sie przeprowadzilem do Poznania, a teraz on.Od niedzieli Piter bedzie znowu korzystac z tego samego IP co ja, ale nie tego, na ktorym bylismy weryfikowani. Jeśli jest potrzeba, można nas sprawdzic z tego "nowego" IP. Pzdr
Witam, nie wiem czy to istotne ale zmieniło się domowe IP moje i Pysznego. Od tej chwili będzie to 89.68.89.21. Pyszny będzie stale z niego korzystał (chyba, że mu nałoże szlaban w domu ), ja oczywiście na weekendy ze względu na charakter wykonywanej pracy.
Oj, kolejność mi się pojebała, zaraz będziecie skriny legitek mieli na poczcie
No i kolejne multi
_________________ '06: Racing Dream Team (I liga)
'07: For Fun Team (II liga)
'08: Szpryca Złotych Szyszek (II liga)
'09: Szpryca Złotych Szyszek (I liga)
'10: Yellow Star (I liga)
'12: Crazy Devils (E-liga)
'14: Speedway Liga Team (II liga)
'15: Speedway Liga Team (I liga)
'16: Falubaz Zielona Góra (E-liga)
Baxter
Wychowanek klubu: Never Die
Debiut w lidze: 10
Witam, przerowadziłem sie miesiąc temu na swoje mieszkanie i zmienił mi się adres ip na ten 195.191.163.131 Jak zdzicholud nie wiem czy to istotne ale wole napisac żeby pózniej nie było kłopotów Pozdrawiam
Proszę o akceptacje konta użytkownika PaCoGarage. Jest to brat Sekty i zawodnik, który mógłby załatać lukę w naszym składzie na LM. Kiedyś już z nami jeździł, jeszcze na starym forum pod nickiem PaCo. Nie spodziewamy się cudów po chłopaku, ale to zawsze jeden więcej do kadry.
Siemka
Chciałem zgłosić że mój brat bedzie grał ze mna w sts. Bedzie miał nick KonradxD
Kiedys ze mna smigał ale tylko na treningach jak jeszcze bylo WB ( 15 sezon ) .
Z kolegami zakładamy nowy klub a brat chcial juz dawno zagrac ale nigdy czasu nie było na to więc pisze teraz przed nowym sezonem .
To nie jest multi bo jakby cos może potwierdzić pare osob że on istnieje
Narazie konta nie ma bo pierw chciałem zgłosić.
No i to tyle .
_________________ Liga Oficjalna:
13 Szybkie Pingwiny
14 Różowe Księżniczki
15 Wicked Brothers
16 Kaskaderzy Apokalipsy II
17-18, 21-22 Stalowe Lwy
19-20 Never Die
23 , 25 The Bandits Riders
24 Fuksiarze
---------------------------------------------
Liga Miast :