Witam. Moja siostra chce pograć w sts'a. Pyta się co musi zrobić by grać z tego samego ip? Od razu mówię że w tych samych biegach nie będziemy mogli startować bo laguje i źle nam się jeździ. Skilla ma podobnego do mnie dlatego bo ją nauczyłem wszystkiego co ja potrafie. Praktycznie jeździmy tak samo. Czyli jest bardzo dobra jak jej brat. Czekam na odpowiedź jakieś kompetentnej osoby. Pozdrawiam
_________________ 05- Game Masters [1 liga] [#9]
06- Fantastisz Tempo [e-liga] [#2] Srebrny medal DMP
07- Fantastisz Tempo [e-liga] [#6]
08- Fast Wolves [1 liga] [#7]
09- Young Lions [1 liga] [#2] Awans
10- Przerwa
11- Never Die [2 liga] [#5]
12- Mechaniczna Pomarańcza [2 liga]
Jak wyjdzie nowy mod i będzie czas to potwierdzimy.
_________________ 05- Game Masters [1 liga] [#9]
06- Fantastisz Tempo [e-liga] [#2] Srebrny medal DMP
07- Fantastisz Tempo [e-liga] [#6]
08- Fast Wolves [1 liga] [#7]
09- Young Lions [1 liga] [#2] Awans
10- Przerwa
11- Never Die [2 liga] [#5]
12- Mechaniczna Pomarańcza [2 liga]
mój kumpel z osiedla pod nickiem Sempr0 założył dzisiaj konto z mojego IP...nie wiem jak długo będzie ode mnie jeździł bo nie wiem kiedy będzie miał neta...może to nie pasuje do końca do tematu ale nie chce jakiś nieporozumień skany dowodów zaraz będą przesłane
Sprawdzeni, zaakceptowani.
Boom
Ostatnio zmieniony przez Boom 2013-01-08, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Zmienia się forma akceptowania kont braci/startów z jednego IP.
Dotychczasowa formuła polegała na przesłaniu mi skanów. Od teraz Ci, którzy chcą startować z rodzeństwem/znajomym z jednego IP na stałe zgłaszają to w tym temacie. Należy podać kogo dotyczy zgłoszenie oraz numer gadu-gadu w celu skontaktowania. Sprawdzenie będzie polegać na przejechaniu ze mną kilku kółek na jednym serwerze. Jeśli będzie taka potrzeba mam możliwość poproszenia o przesłanie skanów tuż po weryfikacji torowej.
Jeszcze bys mogl wyrywkowo to sprawdzac bo jak sie z kims umowisz na dana godzine to wpadnie do niego kumpel z laptopem i tak nie sprawdzisz czy to multi czy prawdziwy braciszek