Wysłany: 2009-01-25, 03:27 Spotkanie w Częstochowie!
Witam.
Więc właśnie dzwonił do mnie Dave albo Art, nie wiem w końcu z którym potem gadałem i truli dupę bym napisał. To pisze. xd
Jest propozycja tak by się spotkać w gronie częstochowskich stsowców ,a że mamy ferie to tym bardziej nam to sprzyja.
Oczywiście pewnie co niektórzy gdzieś wyjeżdżają wiec myślę ze spotkanie by było w ostatni weekend tych ferii , czyli - 6 lub 7 lutego.Ale narazie nic nie ustalam , tylko najlepiej sami się wypowiedzcie czy chcecie czy nie, a jak tak to kiedy. Bo gdzie to już najmniejszy problem.
z STSowymi pozdrowieniami wasz ukochany Rudolf.
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
Rudolf bardzo smieszne wacku jeden, ja jestem za, DaVe tez bo gadal z Toba razem ze mna:PPP. Mysle ze Blood tez bedzie za, wiec mozna by cos zorganizowc. Powiem tak patrzylem kto jest skad, i w Czweie jest nas opor, chyba najwiecej w STS:)))) Wiec spotkajmy sie chlopaki, Rudolf nie chcialbys dostac w leb od anonima tylko od znanej Ci osoby pipeczko.
Wiec moze ustlmy termina i robmy liste:)))
Jest nas naprawde full, wiec spotkajmy sie:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak nie jak tak:D Rudy spotkanie powinno byc, wkoncu nasza spolecznosc jest wypasiona:DD Moze stary poczciwy Greg tez bedzie:D i zoabzcymy wszyscy online zamiatacza Easy Ridera hyhy. Ale jak nas bedzie kilku to juz bedzie git:DDDDDDDDDDDDDDD
Licze ze grono bedzie wypasione, z STSowskim pozdrowieniem DaVe:))))))))))))))))
No jesli poszlibysmy gdzieś w miasto , to pewnie do jakiegos baru , i tam bysmy sobie pogadali i się poznali z reala.
a druga sprawa to ostatnio ktoś na lidze miast mówił ze może sale jakaś tam zamotać. Tylko nie pamiętam kto? I jak z tą sala? Bo jak cośśś właśnie możemy iść pograć w nogę. :p
_________________ PRT
FZG
Hyhyhy dobra Skulek zapomniałem z tą salą, za spotkaniem jestem jaknajbardziej za i 2 termin najbardziej pasuje ;d Aaaa i jest propozycja 7 luty jedziemy do ManE na 18 Bierzemy busa i 2h jazdy, kto jest chętny ?
No panowie najwyższy czas !!! W leszczykowie to juz 4 spotkanie sie szykuje
pub browarek reszta sama przyjdzie
_________________ "Nie upadek czyni Cię przegranym a niechęć powstania..."
01 - Fantastisz Tempo
02 - Fantastisz Tempo
03 - Fantastisz Tempo
04 - Fantastisz Tempo
05 - The Wild
06 - Dangling Foreskins
07 - The Wild
08 - The Wild
09 - The Wild
10- GAME OVER
Unia Leszno:
DMP: 4-0-1
DPLM: 3-1-1
SpeedwayStars.pl
co do tych sal to znalazłem takie coś jak narazie:
http://www.kierunekczesto...a.html?topic=75
Z czego Częstochowianka najlepiej sie prezetuje z tych wszystkich moim zdaniem
Hyhyhy dobra Skulek zapomniałem z tą salą, za spotkaniem jestem jaknajbardziej za i 2 termin najbardziej pasuje ;d Aaaa i jest propozycja 7 luty jedziemy do ManE na 18 Bierzemy busa i 2h jazdy, kto jest chętny ?
do straznika teksasu ? przecież za te wszystkie ostrzeżenia to nie wiem czy by przeżył.
_________________ PRT
FZG
No jesli poszlibysmy gdzieś w miasto , to pewnie do jakiegos baru , i tam bysmy sobie pogadali i się poznali z reala.
a druga sprawa to ostatnio ktoś na lidze miast mówił ze może sale jakaś tam zamotać. Tylko nie pamiętam kto? I jak z tą sala? Bo jak cośśś właśnie możemy iść pograć w nogę. :p
Ja chcialem sale wziasc ale sala na 9 nie wypali dzwonilem i treminy zajete ale to dobry pomysl zeby sie spotkac ja sie pisze
_________________ Speedway Racing Forever! Na zawsze w naszych sercach! SPEEDWAY RACING
do straznika teksasu ? przecież za te wszystkie ostrzeżenia to nie wiem czy by przeżył.
Z mila checia mozemy to sobie kulturalnie wyjasnic na Czestochowie od czerwca bede tam przez miesiac mieszkal a moze i dluzej
wyjaśnisz wszystkim czestochowiana ich ostrzeżenia ? hura. ;d
_________________ PRT
FZG
_________________ PRT
FZG
Wy to poje... jesteście.Jak macie się tam pozabijać to lepiej w ogolę nie przychodźcie.
Jak już coś to na spokojnie sobie wyjaśnicie nie jasności wszystkie. ;P
Bo skończy się jeszcze pewnie tak , jak kiedyś Cokus pisał na forum , że Herki przyjdzie z kolegami i będzie jedna wielka rzeźnia... ['] Ale to już nie mój problem. ;p
_________________ PRT
FZG
A czy ja coś mówię złego, ja przyjdę sam i bez nikogo, przyjdę z zamiarem pogadać przy piwku i się spotkać a jak będzie coś się działo to już nie będzie moja wina, pozdro
no i git majonez.
Ogólnie jak sie zmotywuja ludzie , to moża by iść np do TFP i zrobimy sobie turniej w piłkarzyki. hah.
_________________ PRT
FZG
No wiem Szog, bo jak są na te takie "wajchy" to wystarczy zablokować i piłeczki lecą za freee.
_________________ PRT
FZG
Już jeden taki skok organizowaliśmy a dokładnie JA hahaha "śmichowo" było
Ja proponuje 31 stycznia, to będzie środek ferii bo pod koniec to ja się biorę za nauke odnośnie pracy maturalnej no oczywiście browarek, foteczki i te sprawy oczywiście że jestem za ale raczej ten termin który teraz podał by pasował mi najbardziej a większości z Czewy nie robił by on żadnego problemu