W naszym przypadku wyszlo troche lipnie, bo pisalem do trenera SW od dawna i nie odpisywal. A teraz przez to mamy wymuszony jeden jedyny termin, ktory nam akurat nie pasuje. Proponuje inne terminy, ale rywalom nie pasuje. Jezeli to nie problem, to dajcie prosze troche wiecej czasu na rozegranie (np jeszcze jeden tydzien), bo wyszlo tak, ze nie bylo szans na zaden inny termin jak ten ustalony z gory.
edit: 25.09 czyli poniedzialek tydzien pozniej pasuje obu druzynom, jesli mozna to wpiszcie nam taki termin
W naszym przypadku wyszlo troche lipnie, bo pisalem do trenera SW od dawna i nie odpisywal. A teraz przez to mamy wymuszony jeden jedyny termin, ktory nam akurat nie pasuje. Proponuje inne terminy, ale rywalom nie pasuje. Jezeli to nie problem, to dajcie prosze troche wiecej czasu na rozegranie (np jeszcze jeden tydzien), bo wyszlo tak, ze nie bylo szans na zaden inny termin jak ten ustalony z gory.
edit: 25.09 czyli poniedzialek tydzien pozniej pasuje obu druzynom, jesli mozna to wpiszcie nam taki termin
Potwierdzam
Kajbel
Wychowanek klubu: MGT
Debiut w lidze: 07 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 563 Skąd: Zielona Góra
Wnoszę o odgórne ustalenie meczu WFT - KA (4. kolejka) przez Radę, jako że minął już termin rozgrywania danej kolejki, a od 2 tygodni nie mogę się dogadać z ich trenerem.
Nie chcę zostać w sytuacji jak w meczu z BL, że mecz wpada w zaległy nie z naszej winy, a ustalany jest odgórnie termin, który nie do końca nam pasuje (w poniedziałki preferujemy zaczynać mecze do 21:30-21:45 najpóźniej).
Wnoszę o ustalenie odgórnie meczu na najbliższy tydzień. Z zastrzeżeniem, że w czwartek jest mecz reprezentacji Polski. Jako, że WFT ma już ustalony mecz na najbliższy poniedziałek proponuję:
11.10.2023 (środa), godz. 21:30-22:00
lub przed meczem SŚŚ - WFT, 09.10.2023 (poniedziałek), godz. 21:15.
Kajbel
Debiut w lidze: 07 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 563 Skąd: Zielona Góra
Przekładamy na niedzielę, 03.12, bo Skałka na dzisiaj się nie zbierze, a my nie chcemy walkowera. Prawdopodobnie na 21:30 (godzina jeszcze do ustalenia).
Przekładamy na niedzielę, 03.12, bo Skałka na dzisiaj się nie zbierze, a my nie chcemy walkowera. Prawdopodobnie na 21:30 (godzina jeszcze do ustalenia).
Potwierdzam
_________________ - Drużynowy Mistrz Polski Black Widow (19')
- Drużynowy v-ce Mistrz Polski Szpryca Złotych Szyszek(15',17'), Black Widow (20')
- Drużynowy II v-ce Mistrz Polski Szpryca Złotych Szyszek(16')
Prosze noe ustalać spotkań skałki na poniedziałek bo to z gory skazane jest na walkower gdyz nie ma ludzi. Peobuje ten skałkowy bajzel ogarnąć ale jedyny dzień w ktorym mam graczy do dyspozycji to jest niedziela.
- Drużynowy v-ce Mistrz Polski Szpryca Złotych Szyszek(15',17'), Black Widow (20')
Dopóki mecz jest w terminie to masz pełną dowolność w wyborze dnia i godziny meczu, ogranicza cię jedynie to czy się dogadasz z trenerem drużyny przeciwnej.
Mecze zaległe na pewno nie będą ustalane na niedziele, dla wszystkich drużyn zasady ustalania meczów zaległych będą takie same. Z resztą, nawet jeśli mecz jest już ustalony jako zaległy, to nadal możesz się dogadywać z drugim trenerem na jakiś inny, dogodny termin, ale wymaga to wyjścia z jakąkolwiek inicjatywą.
Dlatego mecze zaległe są ustalane 5/6 dni wcześniej żebyście mieli czas to zobaczyć i ewentualnie jeszcze spróbować dogadać między sobą. Nie szukając daleko - zapytałem trenera SW czy ktokolwiek od was kontaktował się z nimi w ostatnich dniach, że wam nie pasuje poniedziałek i żebyście to pojechali w innym terminie. Oczywiście kontaktu żadnego nie było, więc na przyszłość, jak wam nie pasuje termin to działajcie jak jest na to czas, a nie po fakcie wrzucacie tylko info, że wy to tylko jeździć możecie w niedziele.
Dodatkowo trener SW przekazał mi, że jest otwarty na odjechanie tego meczu żebyście nie mieli kolejnego walkowera, wystarczyło napisać do niego
Jeśli chcecie to się zainteresujcie tematem i z nim skontaktujcie.
ja wyszedlem z inicjatywa i proponowalem rozne terminy, ale jezeli z gory jedynym terminem, ktory Skalce pasuje jest niedziela to to jest dla mnie po prostu niepowazne. Nie znam przypadku w historii, zeby jakas druzyna grala tylko i wylacznie w niedziele i zeby to byl warunek, zeby laskawie mecz odjechac. Nam akurat niedziele niestety nie pasuja i mamy sytuacje patowa. Ale pasuja nam przeciez nie tylko poniedzialki, bo tez zazwyczaj srody, czwartki i to nawet o 22:30 jakby trzeba bylo.
Skałka - Skazane węze dzis 22.15 , w ramach ugody z Dawidem 😉