PRZECZYTAJ ZANIM SIĘ WPISZESZ: SUGERUJEMY ABY NA POCZĄTKU ZAPOZNAĆ SIĘ Z OFERTAMI JUŻ OPUBLIKOWANYMI NA LIŚCIE. JESTEŚ ZAWODNIKIEM I SZUKASZ KLUBU? SPRAWDŹ CZY JAKIŚ TRENER NIE WYSTAWIŁ OGŁOSZENIA I ZGŁOŚ SIĘ BEZPOŚREDNIO DO NIEGO. ANALOGICZNIE POWINNI ROBIĆ TRENERZY. LEPIEJ WYKAZAĆ MINIMUM INICJATYWY, BO WTEDY O WIELE ŁATWIEJ JEST ZNALEŹĆ NOWY KLUB / NOWYCH ZAWODNIKÓW.
W ramach rozgrywek STS można jeździć równolegle w Lidze Polskiej i Lidze Miast. Możecie zatem dołączyć do klubu ze swojego miasta i skontaktować się z trenerem aby potwierdził Wasz kontrakt i wprowadził do drużyny. W przypadku gdy Wasze miasto nie ma zespołu w LM, możecie starać się poszukać klubu jako tzw. stranieri. O kontakt z trenerami w Lidze Miast najlepiej pytać w komentarzach pod tym postem na Grupie STS na Facebooku ->LINK
Zawodnicy, którym brakuje jazdy mogą wziąć udział między innymi w rozgrywkach Ligi Juniorów. Więcej informacji tutaj ->LINK
Zasady Listy Transferowej:
1. Zawodnik szukający klubu - wpisuje się na listę transferową, podając: poziom ligi w której chciałby startować, swój poziom zaawansowania (aktywny/wracający po przerwie/początkujący) oraz możliwość kontaktu z nim (link do Facebooka/aktywność w prywatnych wiadomościach na slacku lub forum). SUGERUJEMY ABY PODAWAĆ LINK DO PROFILU NA FACEBOOKU GDYŻ JEST TO NAJBARDZIEJ POWSZECHNA FORMA KOMUNIKACJI W GRZE 2. Trenerzy drużyn, które szukają zawodników - wpisują się na listę transferową, podając: nazwę drużyny (czy dotyczy LO czy LM), wymagania oraz możliwość kontaktu z nim (link do Facebooka /aktywność w prywatnych wiadomościach na slacku lub forum).
ZAWODNICY SZUKAJĄCY KLUBU
LIGA OFICJALNA
1. Boban
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
2. Eryk
*początkujący
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
3. Tomala
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
4. Dycha2
*początkujący
*liga - bez znaczenia
*kontakt - Facebook: LINK
5. Maras
*wracający po przerwie
*liga - I liga
*kontakt - priv na forum
6. Kasper
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
7. sanrajss
*wracający po przerwie
*liga - I liga
*kontakt - priv na forum
8. MichalZG
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
9. skibos
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
10. Kaspi
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
11. KacpeR
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
12. Rysiek1990
*początkujący
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
13. Lare
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
14. Burek
*wracający po przerwie
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
15. Rob1404
*początkujący
*liga - bez znaczenia
*kontakt - priv na forum
LIGA MIAST
Jako stranieri:
DRUŻYNY/ TRENERZY SZUKAJĄCE/SZUKAJĄCY ZAWODNIKÓW
LIGA OFICJALNA
1. Falubaz Zielona Góra - Ekstraliga
*trener: Kozi
*szukają 1-2 graczy bez względu na umiejętności
2. Kaskaderzy Apokalipsy - Ekstraliga
*trener: Domin
*kontakt - Facebook: LINK lub priv na forum
*szukają 1-2 graczy
3. Biting Lizards 2 - I liga
*trener: siopek123
*szukają 1-2 graczy bez względu na umiejętności
LIGA MIAST
_________________ KAMOON !
Ostatnio zmieniony przez Zaba 2020-04-02, 12:06, w całości zmieniany 77 razy
Rezerwy Biting Lizards poszukują 1-2 zawodników! Nie ważny skill najważniejsza aktywność i chęć do jazdy. Od siebie gwarantuje świetną atmosferę .Kontakt FB: https://m.facebook.com/siopek123
szukam klubu 1 liga to tak pracuje na 2 zmiany jak mam na rano jestem zawsze popołudnie mogę jechać o 22:30 weekendy wszystkie pasują http://www.sts-pl.eu/profil-gracza/Maras/ wracam po krótkiej przerwie
Dzień dobry,
z powodu światowej epidemii zdecydowałem się powrócić na tory. Jeśli ktoś byłby chętny przyjąć emeryta na jakieś treningi/mecze, byłbym zaszczycony!
sanrajss napisał/a
Witam. Ogólnie poszukuję klubu w 1 lidzę jako doparowy. Pozdrawiam \o/ kontakt tylko tu priv
Witam Szukam Klubu do jazdy i dobrej rywalizacji , jestem nowy ale mysle ze z potencjałem
Kontakt do mnie zostawiam tutaj . Rozważę każdą propozycje https://www.facebook.com/robert.barszcz.5
Siemka mogę potrenować z jakąś ekipą jestem po długiej przerwie, może z czasem i na meczyk wpadnę. Pozdro
_________________ 06:Hungry Hippos
07/08/09: Szpryca Złotych Szyszek
10/11: Yellow Star
12: Black Panthers Squad
13/14: Black Bears
15/16: Speedway Liga Team
Nie wiem ile jest lig, ale chciałbym dołączyć do klubu w najniższej klasie rozgrywkowej. Jestem kompletnym początkującym, jedynie sam kręciłem kółka offline. Mój kontakt FB to:https://www.facebook.com/cezary.chrusciel