Speedway Turbo Sliders - Polskie Forum Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 


Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z instalacją moda.
Autor Wiadomość
Vodecka 


Wiek: 30
Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 2839
Skąd: Leszno
Wysłany: 2017-09-17, 10:59   Problem z instalacją moda.

Witam,

Pisałem już w tej sprawie jakiś czas temu na naszej grupie na fejsie ale nie bardzo dostałem odpowiedź.
Mam problem z instalacją nowego moda i już nie mam pomysłu na jego rozwiązanie.
Po ściągnięciu instalki moda i instalacji normalnie włącza mi się gra i wszystko ale z automatu ale jak nadusze esc i wyjde z gry to nie mam nic. Nic nie zostaje na kompie. Ani ikonka ani folder ani gra.
Myślałem, że to problem wersji turbo sliders dlatego usunąłem stare turbo sliders i zainstalowałem raz jeszcze wszystko od początku ale problem jest ten sam. Teraz mam większy kłopot. Bo nie mam nawet ikony Turbo Sliders skoro mi odrazu znika z systemu i nie mam jak odpalić gry.
Próbowałem też ściągać przez archiwum w zipie ale jak wypakuje to właśnie nie mam żadnych ikon i nie mam skąd jej wziąć żeby coś kombinować.
Pomyślałem, że zainstaluje na innym kompie i zgram na pendrive'a ale ku mojemu ździwieniu problem mam ten sam i na laptopie ojca i na laptopie służbowym brata :P
Nie kumam tego totalnie. Możliwe, że to jakiś problem mojej sieci czy coś takiego, że nie mogę zainstalować gry??
Miał ktoś z Was taki problem??
Nie mamy nawet tych samych windowsów bo na każdym kompie jest inny.
Instalowałem na wyłączonym antywirusie, czyściłem rejestry w CClenerze. No chyba próbowałem wszystkiego.

Sezon za pasem, a moja "kariera" wisi na włosku xD

HELP!
_________________

 
 
Pityk


Dołączył: 24 Lip 2013
Posty: 50
Skąd: ZG
Wysłany: 2017-09-17, 11:25   

Odinstalowuje Ci się gra, czy tylko kasują wszystkie dane z nią połączone (pliki, fodery)?
 
 
Vodecka 


Wiek: 30
Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 2839
Skąd: Leszno
Wysłany: 2017-09-17, 11:52   

właśnie chyba tylko pliki foldery itp bo jak potem odpalam kolejną instalkę to np: w wyborze instalacji ścieżka i folder turbo sliders jest ciągle widoczna. A jak wchodzę przez moj komputer to nic nie ma.
Inne rzeczy instaluje i jest normalnie.
_________________

 
 
Pityk


Dołączył: 24 Lip 2013
Posty: 50
Skąd: ZG
Wysłany: 2017-09-17, 12:19   

Wejdź w do listy zainstalowanych aplikacji (nie wiem jaki masz system, ale do wind 7 było to w panel sterowania --> programy i funkcje). Gdyby nie fakt, że problem masz na kilku kompach, możliwości byłoby wiele. Ale w takich okolicznościach, pozostaje mi tylko zaproponować odinstalowanie wszystkiego (grę i mod w programy i funkcje albo ccleaner) i instalkę na czysto. Najlepiej przy tym od wypadku zmienić lokalizację (najlepiej inną partycję).
Możliwe, że skoro problem jest na urządzeniach, które użytkujecie w jednej sieci i pewnie często wymieniacie na nich dane, może macie wszyscy jakiegoś wirusa.
W ostateczności możesz zawsze zrobić format i przeinstalować system - działa z 99% problemów ;)
 
 
Vodecka 


Wiek: 30
Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 2839
Skąd: Leszno
Wysłany: 2017-09-17, 12:34   

Najlepsze jest to, że jak już duszę "ESC" i wychodzę z gry i znika to w panelu sterowania też nie widzi nic z turbo sliders i z stsa :P Jakby tego w ogóle nie było więc nie mogę usunąć.
_________________

 
 
Pityk


Dołączył: 24 Lip 2013
Posty: 50
Skąd: ZG
Wysłany: 2017-09-17, 12:38   

Jak dla mnie, to jakiś wirus lub coś w tym stylu. Sprawdź inne programy antywir (aktualny musisz deaktywować/odinstalować na ten czas). "Ciekawy" przypadek i nie zazdroszczę "zabawy" w jego rozwiązywaniu.
 
 
Vodecka 


Wiek: 30
Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 2839
Skąd: Leszno
Wysłany: 2017-09-18, 20:50   

JA PIERDZIELE, DZIAŁA!
_________________

 
 
Kaczy 


Wychowanek klubu: HO
Debiut w lidze: 01
Wiek: 26
Dołączyła: 14 Gru 2008
Posty: 1376
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2017-09-18, 21:29   

Szkoda, miałem nadzieję, że nie pojedziesz w czwartek przeciwko nam, który mu pomógł?! :lol:
 
 
Boom 


Wychowanek klubu: TW
Debiut w lidze: 01
Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 10 Lip 2008
Posty: 3147
Skąd: Toruń
Wysłany: 2017-09-18, 21:55   

Napisz na przyszłość dla innych co zrobiłeś i zamykamy temat :)
_________________
Apator!
Wszystko do STSa
 
 
Bullet 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Sie 2009
Posty: 585
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2017-09-18, 22:55   

Vodzia co do ccleanera https://niebezpiecznik.pl/post/ccleaner-zhackowany-przez-miesiac-wykradal-dane-z-komputerow-2-milionow-uzytkownikow-ale-nie-wiadomo-po-co/ :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xandred created by spleen modified v0.4 by warna