_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
_________________ Refleksje, czy ktoś zastąpi Nas na klatkach i jak My w pełni zrozumie kulturę tego miasta? Tu na każdym kroku masz ślad po Naszych akcjach. Umarło coś z Nami, a ból wypełnił gardła.
"Ricky od początku sezonu nie mógł się przebić do pierwszego składu. Miał szansę jeździć w lidze rezerw, jednak nie skorzystał z tej możliwości i wybrał opcję zerwania kontraktu.
Mimo wszystko życzymy mu udanych występów w nowym teamie! "
hyhyhyhy
i HIT
"Decyzją władz ligi, Szogun został zawieszony do końca sezonu! Powodem takiej decyzji jest jego multikonto. Startował on też w GT jako Hefajstos. Niestety, nie obyło się bez kary dla klubu. PRT zostało dostało ostrzeżenie oraz ukarane odjęciem 4 punktów w tabeli w zawieszeniu na 2 sezony.
" :d
http://www.menpilzuz.fora.pl/ forum drużyny Atomic Team. Prawie nic tam nie ma,ale macie
Prawie nic tam nie ma? Przecież goście z zagranicy rozruszali trochę ten cmentarz
Tak btw - skąd Ty to wykopałeś?
GOOGLE. "atomic team reaktywacja" i na 1 pozycji jest.
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
Adam
Wychowanek klubu: Broncos Squad
Debiut w lidze: 02
Wiek: 32 Dołączył: 11 Lip 2008 Posty: 1933 Skąd: Zielona Góra
Ja pierdole, patrzę na te herby i wracają wspomnienia - PzB, Toxic Team, 40%, Beer Brothers, ART, Lunar Racing... ile to już lat minęło, a człowiek nadal w tej gierce pamiętam jak zaczynałem i codziennie sprawdzałem forum, a był to kwieceń 2008 (koniec sezonu 03) czy jakiś klub nie poszukuje zawodników, codziennie studiowałem kadry klubów, kto gdzie jeździ, wtedy się wybić to było nie do pomyślenia. Po prostu w każdym klubie paru liderów i multum ludzi, którzy potrafili grać, a teraz nie ma już nikogo... Żałuję tylko, że byłem za słaby, aby jeździć dla Startu w LM, wtedy to była paka na medale...
_________________ ★TOP SMOKERS CLUB REPREZENTANT - 7x DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI★