1.Każdy z braci zobowiązany jest do wysłania skanu dowodu osobistego (z zamazanym peselem, numerem mieszkania i numerem dowodu osobistego) na adres email boomik92@o2.pl. W przypadku nie posiadania dowodu osobistego należy podesłać skan legitymacji szkolnej.
2.Każdy skan będzie do podglądu tylko dla mnie.
3. Start w Oficjalnych zawodach będzie możliwy tylko po zweryfikowaniu skanów dowodów osobistych.
4. W przypadku braku weryfikacji - start w rozgrywkach Oficjalnych jest zabroniony.
5. W przypadku, gdy zawodnik z niezweryfikowanym kontem pojedzie w meczu - jego zdobycz punktowa będzie odjęta od punktów drużyny zdobytych w danym meczu.
6. Weryfikacja kont będzie trwała do 48 h.
7. Temat wiadomości : Nick1, Nick2 - zgłoszenie kont do weryfikacji.
Weryfikacją jak i przyjmowaniem nowych graczy zajmuje się Boom.
Ostatnio zmieniony przez Boom 2012-02-08, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
To i tak nie zweryfikuje czy ktoś ma multi czy nie. Co to za problem wziąć od brata dowód i go zeskanować ? ;] Jak ktoś będzie chciał to i tak będzie miał multi i nic na to nie poradzicie
_________________ Pamiętaj nie ważne co mówią statystyki i co mówią eksperci, lub co powiedzieli komentatorzy
W trakcie trwania meczu wszystko może się wydarzyć
Nie zdziw się jeśli ktoś zdecyduje się zmienić scenariusz i wyprzedzi krzyczącego mistrza
I wtedy nagle jak to mówi stare powiedzenie krzyknie: "PANOWIE WYGRALIŚMY" !
To i tak nie zweryfikuje czy ktoś ma multi czy nie. Co to za problem wziąć od brata dowód i go zeskanować ? ;] Jak ktoś będzie chciał to i tak będzie miał multi i nic na to nie poradzicie
Mam takie zapytanie, zaczalem studia i wraz z Josephem wynajmujemy razem mieszkanie. Mamy to samo ip i jezdzimy w tym samym klubie. Czesto nas jednak widac razem na serwie. Cos mamy z tym robic;d?
skoro 75% z Gnieznienskich zawodnikow sts-a zna mnie i mojego brata(Adrianssona) osobscie, to ja sie pytam, po jaka cholere ja mam przesylac swoje dane osobowe Dudziokowi? ktorego btw tez poznalismy z Adim..
Powinno być gdzieś w dziale rady, bo tam je wklejałem.
_________________ Sezony:
04' Young Lions (II liga) [awans]
05' Hungry Hippos (II liga) [awans]
06' Fast Wolves (II liga)
07' Klub Motorowy Ostrów (Ekstraliga)
08' Monster Racing Team (II liga) [awans]
09' Monster Racing Team (I liga)
10' Monster Racing Team (I liga)
11' Monster Racing Team (I liga)
Sezon 12':
LO: Never Die (I liga)
LM: GKM Grudziądz (Ekstraliga LM)
Siemka razem ze Sliderem teraz mieszkamy na studiach, wiec bedziemy jezdzic z tego samego ip(przewaznie w tych samych biegach nawet). W stsa jezdzimy od paru dobrych sezonow, wiec jesli ktos by nie dowierzał to w kazdej chwili moze napisac. Bracmi zadnymi nie jestesmy , wiec proszę napisać mi na PW czy coś mamy zrobić. Pozdrawiam Danonek