ma ktoś może template kewlaru albo chociaż plastronu? Zamówienie na rózowe kevlary dla DeBoom i trzeba zrobić projekt
Jeszcze jakby ktoś miał logo STSa w wysokiej rozdzielczości (kiedyś było bo sam miałem).
Poooozdrawiam
HEJ KACZY GOL
@edit
dobra plastron mam, dajcie kevlar pls
Gdyby ktoś też chciał się pobawić to podsyłam. W sumie fajnie by było jakby każda drużynia miała swój plastron i w jakimś miejscu by się pojawiał... W końcu prezesi obiecali nowe "ficzery" więc czekam
Ok, tyle zrobiłem tak na spontanie, teraz czekam tylko aż DeBoer wyśle projekt do Polskiej Fabryki Plastronów Żużlowych Sp. z o.o. a później czekamy na kuriera
_________________ Refleksje, czy ktoś zastąpi Nas na klatkach i jak My w pełni zrozumie kulturę tego miasta? Tu na każdym kroku masz ślad po Naszych akcjach. Umarło coś z Nami, a ból wypełnił gardła.
Moim zdaniem jest porównywalne proporcjonalnie do herbu Hutnika na tapetach.
Rozmiar herbu nie musi być wielki. Wystarczy, żeby ten mały herb był ładnie wkomponowany, tak jak herb Hutnika na tamtych tapetach.
_________________ Refleksje, czy ktoś zastąpi Nas na klatkach i jak My w pełni zrozumie kulturę tego miasta? Tu na każdym kroku masz ślad po Naszych akcjach. Umarło coś z Nami, a ból wypełnił gardła.
mimo to za mały jest ten herb bedzie o polowe mniejszy na tapecie jak nie gorzej, jesli znajdziesz wiekszy moze Ci cos wymysle bo dawno sie nie bawilem w tym
Miałem pomysł, żeby coś zrobić ze zdjęciami stadioniku naszego, żeby jakieś fajne efekty dać, napis itp. ale zdjęcia zniknęły ze strony Kolibra.
Robi ktoś z Was loga na zamówienie? Zlecę i zapłacę
_________________ '06: Racing Dream Team (I liga)
'07: For Fun Team (II liga)
'08: Szpryca Złotych Szyszek (II liga)
'09: Szpryca Złotych Szyszek (I liga)
'10: Yellow Star (I liga)
'12: Crazy Devils (E-liga)
'14: Speedway Liga Team (II liga)
'15: Speedway Liga Team (I liga)
'16: Falubaz Zielona Góra (E-liga)
DaDi
Wychowanek klubu: Dangerously Fast Bees
Debiut w lidze: 08 Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Lip 2010 Posty: 1263 Skąd: Grudziądz
Witam. Wszystkich zainteresowanych grafików zapraszam do konkursu na wykonanie projektu na kask crossowy. Konkurs potrwa do 15 lipca tak aby każdy miał czas, dla osoby która wygra będzie nagroda w wysokości 50zł. Kask o który chodzi jest poniżej na zdjęciu. Osoby zainteresowane prosze o pisanie do mnie na gg 8416358 w sprawie jak ma mniej więcej wyglądać ten projekt.
Witam
Nie chciałby mi ktoś zrobić loga?
Nie proszę o nic specjalnego, lecz o logo do teamu pokerowego z kartami 2 i 7 nie musi to byc kolko, moga to byc nawet same wyciete te karty ale jakies dobrze wygladajace, jakbys cos ogarnal, moze lekko zmodyfikowal czy cos i mega by bylo np
+ z napisami np Hidden Hawks lub samo Hawks/Lizards Poker Team
Baaardzo prosze