_________________ 05- Game Masters [1 liga] [#9]
06- Fantastisz Tempo [e-liga] [#2] Srebrny medal DMP
07- Fantastisz Tempo [e-liga] [#6]
08- Fast Wolves [1 liga] [#7]
09- Young Lions [1 liga] [#2] Awans
10- Przerwa
11- Never Die [2 liga] [#5]
12- Mechaniczna Pomarańcza [2 liga]
Zmiażdżyłem całą konkurencję, i konkurs odwołał. A gdzie nagroda ?
_________________ Sezony:
04' Young Lions (II liga) [awans]
05' Hungry Hippos (II liga) [awans]
06' Fast Wolves (II liga)
07' Klub Motorowy Ostrów (Ekstraliga)
08' Monster Racing Team (II liga) [awans]
09' Monster Racing Team (I liga)
10' Monster Racing Team (I liga)
11' Monster Racing Team (I liga)
Sezon 12':
LO: Never Die (I liga)
LM: GKM Grudziądz (Ekstraliga LM)
_________________ Sezony:
04' Young Lions (II liga) [awans]
05' Hungry Hippos (II liga) [awans]
06' Fast Wolves (II liga)
07' Klub Motorowy Ostrów (Ekstraliga)
08' Monster Racing Team (II liga) [awans]
09' Monster Racing Team (I liga)
10' Monster Racing Team (I liga)
11' Monster Racing Team (I liga)
Sezon 12':
LO: Never Die (I liga)
LM: GKM Grudziądz (Ekstraliga LM)
Posiada ktoś pędzle żużlowe do gimpa lub Photoshopa ??? Jeżeli ktoś posiada proszę abyście wysłali mi link z pędzlami PW lub gg:2123110
wytnij tych żużlowców za pomocą różdzki w photoshopie, przeklej do illustratora i live paint, live trace i masz full vectorowe te obrazki, w pełni skalowalne, a nie rastrowe pędzle.
_________________ 03 ---> Szkołka KMO
04 ---> SMT
05 ---> NN
06 ---> NN ---> wypożyczenie ---> YL
08 ---> DB
09 ---> DB | śr. (2,096) 2 Liga
10 ---> DB
12 ---> DB
Kiedyś na necie znalazłem grafikę na wzór flagi Sparta - Wybrzeże "Dwa piękne miasta..." Jeżeli by ktoś tą grafikę z forumowiczów posiada, i by mi ją podesłał na pw, będę wdzięczny.
_________________ Refleksje, czy ktoś zastąpi Nas na klatkach i jak My w pełni zrozumie kulturę tego miasta? Tu na każdym kroku masz ślad po Naszych akcjach. Umarło coś z Nami, a ból wypełnił gardła.
Potrzebny jest grafik, który zrobiłby banery. Jak to Jespers napisał -
alezy mi na malych bannerach, tzn cos ala 160 x 54, ale fajnie by bylo jakby sie dalo z niego zrobic 88 x 31 np, 100 x 50, czy inne takie. A jak nie to trudno, bym musial kombinowac z mniejszymi tez. tematyka gry sportowe
Jak byłby ktoś chętny to niech pisze na PW.
Oczywiście charytatywnie za dobre słowo
_________________ Refleksje, czy ktoś zastąpi Nas na klatkach i jak My w pełni zrozumie kulturę tego miasta? Tu na każdym kroku masz ślad po Naszych akcjach. Umarło coś z Nami, a ból wypełnił gardła.
Potrzebuję osoby, która pomogła by mi w pewnej sprawie, kogoś kto wie co to photoshop i layout i już coś robił w tym kierunku. Więcej info na gg 28777809
Pany kto by mi jebnął (?) taką grafikę hiper ultra wyjebistą, nie robioną w paincie o rozdziałce 1340 x 594, na jakimś ciemnym tle i napis JadranKibic. Jak komuś się nudzi, a lubi porobić jakieś grafiki, to się nie obrażę, jeżeli coś takiego dla mnie zrobi.
Potrzebuję osoby, która pomogła by mi w pewnej sprawie, kogoś kto wie co to photoshop i layout i już coś robił w tym kierunku. Więcej info na gg 28777809
Wiechu za darmo to Ci sie moge dać przejechać na moim serwie xd