Wysłany: 2008-07-21, 12:33 Spotkania sts-owcow z calej Polski
Na forum sa dzialy o spotkaniach STS-owcow z poszczegolnych miast, ale nie tylko oni sie spotykaja, sa tez spotkania miedzymiastowe.
No wiec :
Wczoraj na meczu APATOR Torun - WŁÓKNIARZ Czestochowa doszlo do 2 takich spotkan.
Na pierwszym sppotkaniu pogadac ze soba okazje mieli Dave oraz ART jako kibice Wloniarza oraz Magik i Boom kibice Torunskiego Apatora, niestety nikt nie byl na tyle bystry i nie wpal na to zeby zrobic fotke ;/
2 spotkanie to spotkanie Herkiego (CKM), Damona (BKS) oraz Magika i Booma (KSA), tutaj rowniez prawie niebyloby fotki, na szczescie przypomnialo sie o niej Damonowi no i ona jest
od lewej : Herkules, Damon, Magik
fote wykonywal Boom.
Jaaaaaaaaazda \o/ ale muszę przyznać że Bydzi daleko do Włókniarz w sprawach kibicowskich
Przy okazji jeszcze pogadałem chwilę z Boobaelem czy jak to sie tam pisze, dawnym zawodnikiem LTC, starsi powinni kojarzyć
Bucol
Wychowanek klubu: FZG
Debiut w lidze: 01
Wiek: 32 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 2455 Skąd: Zielona Góra
2 spotkanie to spotkanie Herkiego (CKM), Damona (BKS) oraz Magika i Booma (KSA), tutaj rowniez prawie niebyloby fotki, na szczescie przypomnialo sie o niej Damonowi no i ona jest
heem no ladnie widze ekipa nie proznowala co niektorzy swojej druzyny nie chcieli dopingowac \o/
PS. Damon nie BKS a wks ;] (P)ozdro od ToWiego & Buziola \o/;]
W ZG były w sumie dwa spotkania - jedno bardzo krótkie, przed meczem przez płot (tak amatorka troche) Bucol, MariaN, Maciek i Zelu widzieliśmy się z Magikiem, Bossim i Boomem. Później już pod autokarem Torunian spotkaliśmy się z Magikiem, Bossim, Boomem oraz gwiazdą wieczoru, wiecznie goniącym pakiety, Hinim w składzie Bucol, Maciek i Bzyku Miałem na sobie wieśniacką podkoszulke na ramiączka bo Bzyku miał jedynie koszulkę w barwach Falubazu a Magik zalecił schować barwy więc oddałem Bzykowi swoją koszulke Celticu Zdjęcia będą jak Maciek wróci do domu a Bzyku nauczy się obsługiwać forum
Tjaa, wróciłem do domu, mam fotki. Spotkanie było niczym staropolskie przywitanie. Magik dał nam się napić, bo nie stać nas było na pół litra coli na stadionie, hN dał nam pakiety, tfu - pierniki. Bossi i Hullit (znany z ISQ) dorzucili nam parę wlepek, jedną już zużyliśmy z Bzykiem na przystanku autobusowym. Jedynie Boom na "żydka" wpadł z tekstem "dajcie mi szaliiiik!", niestety mało prezentów mieliśmy i obdarowaliśmy jedynie Magika i Hiniego Podobno nasze barwy w autokarze zrobiły furorę i (UWAGA) nikt ich nie zniszczył! Szaliki dla Hiniacza i Magika, koszulka pasiak dla Magika, 10 programów dla Magika, kalendarz żużlowy z podpisami STSowców dla Magika ... ogólnie WE LOVE YOU . Następnym razem obdarujemy wszystkich, bo zdołaliśmy fanty tylko dla dwóch zebrać
Fotki :
Andrzej Bieda Bucol
Cycki Bzyka
Bzyku i Bucol
Bossi, Boom, Bzyku, Magik, Bucol
Górny rząd : Hini, Bzyku, Boom, lekko pochylony Bossi, klęczą Bucol i Magik
MaciekZKZ goni pakiety w ... Hinim?
Bzyku i Bossi
Toruńska pamiątka po Bzyku na głównym przystanku Zielonej Góry ...
U góry - Boom, Bzyku, Maciek, na dole - Magik i Bucol
brawo chlopaki, spotkania to jest to
fotki piwko te sprawy, pewnie za duzo czasu nie mieliscie dla Siebie, bo goscie przyjechali autokarem, ale i tak fajnie.
_________________ bez jarania, nie ma grania !
zio?o by?o, jest, i b?dzie jarane !
no nie glos falszywego swiadectwa, moze nie wpadli my na pomysl by sie ustawic, a pozniej po wyjezdzie to juz Maryny.
Dla pocieszenia, moge dac Swoja fotke, z uwiecznionym moim hobby, i z pozdrownieniami dla widzow., chcesz?
_________________ bez jarania, nie ma grania !
zio?o by?o, jest, i b?dzie jarane !
Bucol
Wychowanek klubu: FZG
Debiut w lidze: 01
Wiek: 32 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 2455 Skąd: Zielona Góra