a) Na konto Revolut poprzez link do płatności (możliwa płatność kartą bez posiadania Revoluta) -> http://revolut.me/domini3lbp
b) Tradycyjny przelew:
Dominik Dowbecki
59291000060000000002744805
Tytułem: Wpłata na sts-pl.eu, nick z STS
Zachęcam do założenia konta Revolut. Revolut to nowoczesna i elastyczna forma płatności, którą szczególnie doceniły osoby często podróżujące za granicę. Rozwiązanie to pozwala na realizowanie płatności w walucie obcej przy znacznie niższych kosztach przewalutowania niż ma to miejsce w standardowych bankach. Konto Revolut można traktować także inwestycyjnie jako miejsce, w którym można kupić akcje na giełdzie, kryptowaluty, trzymać środki na koncie oszczędnościowym lub w walucie obcej. Jeśli ktoś nie ma konta, to zachęcam do zarejestrowania się z mojego linka -> LINK POLECAJĄCY
Za zarejestrowanie się z mojego linka polecającego i spełnienie warunków (wpłata na konto, zamówienie darmowej fizycznej karty oraz dokonanie 3 płatności na kwotę min. 15zł) czeka nagroda od Revoluta, która trafi na konto STS. Link polecający zmienia się co tydzień, będzie aktualizowany.
Ostatnio zmieniony przez Domin 2024-09-05, 20:12, w całości zmieniany 38 razy
W pierwszym poście będzie na bieżąco aktualizowany stan STS-owych finansów, aby wszystko było transparentne. Na dniach musimy zapłacić za hosting (niestety podrożało, ale Bullet sprawdzał u innych i jest to niestety norma). Do płacenia hostingu brakuje nam... 4zl, ale w lutym osobno płatna będzie domena, dlatego otwieramy zbiórkę już na ten cel. Do opłacenia domeny brakuje nam ok. 85-90zł, o ile i tu nie będzie podwyżki. Jeżeli zbierzemy większą kwotę to albo zostanie odłożona na przyszłe koszty lub na wspólne wybrane cele (np. promocja STS-a). Załączam fakturę za hosting. Finansami zajmuje się Zaba.
Ostatnio zmieniony przez Domin 2021-01-13, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Nastąpiła zmiana STS'owego konta na moje:
Konto przejąłem przy stanie 600zł 09.01.2023
Dziś opłaciłem przelew za stronę bo Bullet się ze mną skontaktował na slacku, a na dniach przyjdzie jeszcze opłata za hosting...
Jak patrzę to za te stronę była ogromna podwyżka względem ubiegłych lat. Na koncie zostało 163,73zł więc zachęcam Was wszystkich do dobrowolnych wpłat na konto na powyższe dane bo potrzebujemy trochę się odbić od dna.
Ja od siebie wkładam 36,27zł żeby wyrównać kwotę ogólną do 200zł.
Wszystkie wpłaty i wydatki aktualizowane są nadal w pierwszym poście Domina.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Domin 2024-08-14, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Na tym akurat totalnie się nie znam. Od strony technicznej piecze trzyma Bullet i jesteśmy związani. Ja dostaję fakturę i ją opłacam i tyle mam do gadania raczej w tej kwestii
Dziś została opłacona jeszcze Domena na kolejny rok... koszt wzrósł aż do 195,50zł. Także skroili nas niesamowicie. Na koncie sts'a nawet nie było tyle kasy więc wrzuciłem 70zł ze swojej kieszeni i na tym kończę funkcję skarbnika. Stan u mnie na koncie jest zero więc nowa osoba będzie po prostu zbierała z czystą kartą.
Jako, że przejęliśmy konto STS z ogrągłym zerem, to organizujemy zrzutkę na rozwój i dalszą działalność Speedway Turbo Sliders. Do zapewnienia grze minimum egzystencji potrzebujemy ok. 1000zł. Im więcej zbierzemy, tym będziemy mieli większe pole do popisu, aby spożytkować to na rozwój STS-a. Jeśli ktoś nie chce, aby jego nick widniał na liście wpłat, to niech w tytule przelewu nie wpisuje go, natomiast uważam, że lepiej aby był, żeby można było zweryfikować swoją wpłatę na liście w pierwszym poście.
Wpłaty:
a) Na konto Revolut poprzez link do płatności (możliwa płatność kartą bez posiadania Revoluta) -> http://revolut.me/domini3lbp
b) Tradycyjny przelew:
Dominik Dowbecki
59291000060000000002744805
Tytułem: Wpłata na sts-pl.eu, nick z STS
Zachęcam do założenia konta Revolut. Revolut to nowoczesna i elastyczna forma płatności, którą szczególnie doceniły osoby często podróżujące za granicę. Rozwiązanie to pozwala na realizowanie płatności w walucie obcej przy znacznie niższych kosztach przewalutowania niż ma to miejsce w standardowych bankach. Konto Revolut można traktować także inwestycyjnie jako miejsce, w którym można kupić akcje na giełdzie, kryptowaluty, trzymać środki na koncie oszczędnościowym lub w walucie obcej. Jeśli ktoś nie ma konta, to zachęcam do zarejestrowania się z mojego linka -> LINK POLECAJĄCY
Za zarejestrowanie się z mojego linka polecającego i spełnienie warunków (wpłata na konto, zamówienie darmowej fizycznej karty oraz dokonanie 3 płatności na kwotę min. 15zł) czeka nagroda od Revoluta, która trafi na konto STS. Link polecający zmienia się co tydzień, będzie aktualizowany.