Vodzirej super, że dbasz by nie było żadnych zaległości ale czy BL i FZG jest na jakiś specjalnych warunkach, że inny zaległy mecz tej kolejki pominąłeś przy ustalaniu odgórnie terminów?😀
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
Bo rozmawiałem z zarowa czy chcą z nami jechać i mi powiedział, że mają ustalony mecz z sw właśnie i widziałem, że mają wpisany z admina tylko czeka na potwierdzenie więc już nie ruszałem skoro się dogadali.
Falubaz Zielona Góra - Oszukani Renciści: 02.01.2024, godz. 22:00
Ustalone na czwartek z racji święta w poniedziałek (06.01). 6. stycznia to ostateczny termin rozegrania tego meczu oraz całej rundy zasadniczej Ekstraligi. Od 07.01 ruszają terminy Play-Offów. Nie ma możliwości odjechania później, jest już ponad miesiąc po terminie.
Bucol
Wychowanek klubu: FZG
Debiut w lidze: 01
Wiek: 32 Dołączył: 09 Lip 2008 Posty: 2455 Skąd: Zielona Góra
nie za bardzo to rozumiem, bo przeciez juz i tak jest dawno po terminie i to nie tylko z naszej winy, a teraz byly/sa swieta i ludzie powyjezdzali.
http://forum.sts-pl.eu/vi...p=267229#267229 - tutaj kolejki sa okreslone zawsze od poniedzialku to dlaczego teraz taka innowacja ze od wtorku 7.01? I tak w takim razie kazdy ustali termin 1 kolejki PO raczej na 13.01 czyli wlasnie w poniedzialek to swobodnie mozemy odjechac dwumecz 8 stycznia. Umowilismy sie na termin, ktory pasuje obu druzynom, wiec dobrze byloby go odjechac w pelnych skladach i z sensem.
Pełna zgoda z Ericiem. Po akcji jaka miała miejsce na początku sezonu i prywatnych rozmowach z Tobą Domin jak i Erikiem, zostało ustalone, że mamy dogadać się między sobą i nie masz z tym problemu. Jedyne twoje zastrzeżenie to była kwestia zastępstwa zawodnika, które finalnie w rundzie rewanżowej OR nie użyło ani razu, a my aż raz za Skulka w meczu z MM. Prosiłem Cię byś wydał komunikat w tej sprawie w wrześniu aby określić termin odgórnie tego spotkania, by potem na koniec sezonu nie było nieporozumień. Olałeś to, bo jedyne co Cię za twojej kadencji w STSie interesuje to interes KA, czyli swojej drużyny. Aktualnie kiedy my od świąt dogadujemy się z OR kiedy to pojechać by wszystkim pasowało, Ty gdzie przez cały sezon sezon kładłeś lachę na organizację ligi i zaległe spotkania(każda drużyna jechała jak im się podobało) ustalasz nam termin zaległej kolejki plus nie zezwalasz na pojechanie spotkania, które nie doszło do skutku na początku sezonu. Powód? Bo twoja drużyna wyląduje poza PO. Mecz KA-OR również jechałeś na sam koniec, bo tak oceniłeś, że to Twój bezpośredni rywal do jazdy w playoff. Nie uwzględniłeś chyba tylko tego, że nie dość, że już nasza społeczność STSowa jest z sezonu na sezon mniejsza(i skłócona) to zniechęcasz kolejne osoby do gry taką postawą oraz tworzysz kolejne konflikty. Oszukani jutro wygrywają i też nie osiągasz swojego celu, który próbujesz osiągnąć po trupach dodatkowo wykorzystując swoją pozycję "prezesa" ligi.
We wrześniu temat olany, a teraz próby ustawiania zasad pod siebie...
#dominOUT
_________________ PRT
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 04
FZG
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 09 , DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 10
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 14
DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI STS 30
DRUŻYNOWY V-ce MISTRZ POLSKI STS 31
W dupie mam to czy znajdziemy się w PO. W chuja granie z terminami (gdzie ta kolejka ma już 6 tygodni opóźnienia) + granie w chuj do potęgi n-tej z meczem, za który słusznie FZG dostało karę walkowera i nagle na koniec sezonu sobie stwierdziliście, że go odjedziecie i ułożycie tabelę pod jedną lub drugą drużynę, pomimo że zapowiadałem, iż jeżeli ma być powtórzony, to maksymalnie przed 8. kolejką.
Przed świętami pytałem też Erica kiedy łaskawie odjedziecie ten zaległy mecz, bo właśnie nie chciałem wam wpierdalać na siłę w okresie, gdzie mocno niekorzystnie wypada kalendarz, ale jak zobaczyłem tak odległy termin, to musiałem zareagować, bo w innym przypadku rundę zasadniczą następnego sezonu skończymy (lub i nie) w lipcu.
Twoją opinię o moim rzekomym "kładzieniu lachy" na organizację ligi pozostawię bez komentarza. Wystarczy spojrzeć kto zajmował się organiacją turniejów, kalendarza, list i wieloma innymi rzeczami w tym sezonie. Mecze zaległe w grudniu faktycznie nieco zaniedbałem, ale nie tylko ja jestem za to odpowiedzialny. O działalności na szkodę na rzecz społeczności STS to z FZG akurat nikt nie powinien się wypowiadać po cyrkach jakie potrafiliście na korzyść swojej drużyny odpierdalać.
W dupie mam to czy znajdziemy się w PO. W chuja granie z terminami (gdzie ta kolejka ma już 6 tygodni opóźnienia) + granie w chuj do potęgi n-tej z meczem, za który słusznie FZG dostało karę walkowera i nagle na koniec sezonu sobie stwierdziliście, że go odjedziecie i ułożycie tabelę pod jedną lub drugą drużynę, pomimo że zapowiadałem, iż jeżeli ma być powtórzony, to maksymalnie przed 8. kolejką.
Przed świętami pytałem też Erica kiedy łaskawie odjedziecie ten zaległy mecz, bo właśnie nie chciałem wam wpierdalać na siłę w okresie, gdzie mocno niekorzystnie wypada kalendarz, ale jak zobaczyłem tak odległy termin, to musiałem zareagować, bo w innym przypadku rundę zasadniczą następnego sezonu skończymy (lub i nie) w lipcu.
Twoją opinię o moim rzekomym kładzieniu lachy na organizację ligi pozostawię bez komentarza. Wystarczy spojrzeć kto zajmował się organiacją turniejów, kalendarza, list i wieloma innymi rzeczami w tym sezonie. Mecze zaległe w grudniu faktycznie nieco zaniedbałem, ale nie tylko ja jestem za to odpowiedzialny. O działalności na szkodę na rzecz społeczności STS to z FZG akurat nikt nie powinien się wypowiadać po cyrkach jakie potrafiliście na korzyść swojej drużyny odpierdalać.
Witam, piszę tutaj. Mieliśmy dziś jechać rewanż półfinału BL - SW ale napisał do mnie Lukaszz czy przeniesiemy na poniedziałek bo coś im wypadło i się zgadzamy dlatego jak można proszę przenieść mecz na 20.01 22:15 w kalendarzu.
/Zmienione
Ostatnio zmieniony przez Domin 2025-01-16, 16:29, w całości zmieniany 1 raz