Wczoraj xandblue totalnie się rozsypał z bliżej nieznanych mi przyczyn. Przywróciłem go z kopii zapasowej, która jak się okazuje nie była chyba wersją ostateczną. Czcionkę jestem w stanie bez problemu zmienić / zwiększyć. Z bardziej zaawansowanymi zmianami może być kłopot z uwagi na małą ilość wolnego czasu. Napiszcie może co dokładnie należało by zmienić aby wrócić do pożądanego stanu. Nie wiem tego ponieważ stylu, który kryje się pod hasłem xandblue nie używam.
Valus jezeli nie masz czasu i potrzebujesz pomocy w przywroceniu starego stylu to moge ci bez problemu pomoc
Gdy zawodnik podpisze kontrakt i nie jest on zaakceptowany(Podpisuje w OS, Olly nie akceptuje mi kontraktu przez tydzien). To w ciagu tego tygodnia na forum pojawia soe informacja (nad twoja kariera) ze jezdze w OS. Sytuacja taka jak byla z Kurgusem.
Czy da się zrobić tak, że jak się kliknie w link do jakiegoś tematu na forum, a naszym oczom najpierw ukaże się okno logowania to po zalogowaniu przejdziemy do tego tematu? Bo w tej chwili po zalogowaniu przenosi nas na stronę główną forum zamiast bezpośrednio do tematu