Speedway Turbo Sliders - Polskie Forum Polskie forum żużlowej gry internetowej - Speedway Turbo Sliders.
Konta braci - Zanim Twój brat założy konto - przeczytaj!
Boom - 2012-02-08, 17:35 Temat postu: Zanim Twój brat założy konto - przeczytaj!Witam.
Zajmuje się przyjmowaniem nowych osób na forum. Jako, że ostatnio nasiliły się próby rejestrowania na to samo IP, jestem zobowiązany założyć ten temat.
Krótka instrukcja dla tych, którzy mają braci i ich bracia chcą się zarejestrować by grać (oczywiście nie dotyczy to multikontowców ):
zapoznaj się z tą uwagą
po zrobieniu czynności z powyższego punktu, napisz w tym temacie post "skan przesłane"
w tym momencie Twój brat może się zarejestrować
Inne nie uzasadnione próby rejestrowania się na to samo IP będą odrzucane, a która będzie próbowała dokonać oszustwa, zostanie odpowiednio nagrodzona.
EDIT:!
UWAGA!
Dla zainteresowanych!
Zmienia się forma akceptowania kont braci/startów z jednego IP.
Dotychczasowa formuła polegała na przesłaniu mi skanów. Od teraz Ci, którzy chcą startować z rodzeństwem/znajomym z jednego IP na stałe zgłaszają to w tym temacie. Należy podać kogo dotyczy zgłoszenie oraz numer gadu-gadu w celu skontaktowania. Sprawdzenie będzie polegać na przejechaniu ze mną kilku kółek na jednym serwerze. Jeśli będzie taka potrzeba mam możliwość poproszenia o przesłanie skanów tuż po weryfikacji torowej.Tuannika - 2012-02-08, 18:46 Skany przesłane
zweryfikowane.
brat wraz z momentem przesłania skanów przez was mógł się ponownie zarejestrować. niech zrobi teraz, już może.Rudolf - 2012-02-24, 00:41 Tak w razie czego na przyszłość wysłałem po raz enty te skany wam. ;P
wam to i tak nikt nie wierzy :p
ale skany są :pMaciej - 2012-02-24, 13:14 Skany przesłane
widzę, ale ta druga legitymacja ładnie zrobiona, brawo
moje przypuszczenia się potwierdzają. Druga legitymacja, Macieju, jest zajebiście zrobiona. Zostajesz zgłoszony jako multikonto.Szychoś - 2012-02-24, 14:25 Maciej (YL) i Dawid (SMT) to ta sama osoba tyle na ten temat .Dawid - 2012-02-24, 14:35 boom problem w tym ze my nawet w uni leszno razem w parze juz jechalismy i jak dawalismy legitki w 08 to nie bylo problemow wiec niewiem o co ci chodzi:)nie wierzysz to przyjedz do leszna i zwerfikuj to koles:)Szychoś - 2012-02-24, 14:35
Maciej napisał/a
Skany przesłane
widzę, ale ta druga legitymacja ładnie zrobiona, brawo
moje przypuszczenia się potwierdzają. Druga legitymacja, Macieju, jest zajebiście zrobiona. Zostajesz zgłoszony jako multikonto.
i prawidłowo ! czyli rozumiem ze Dawid z SMT również zostanie ukarany ? Proszę o odp. w tej sprawie.Dawid - 2012-02-24, 14:39 no nie ten sts sie staje smieszny przyjedz do Leszna to się przekonasz zapraszam jak juz twierdzisz ze legitymacje podrobioneSkorpionsky - 2012-02-24, 14:39 Jeszcze możecie ukarać trenera z YL, który dopuścił u siebie multi konto.Tak dla przykładu, jako przestroga dla innych, którzy akceptują u siebie multi.Maverick - 2012-02-24, 14:41
skorpionnn napisał/a
Jeszcze możecie ukarać trenera z YL, który dopuścił u siebie multi konto.Tak dla przykładu, jako przestroga dla innych, którzy akceptują u siebie multi.
A kto mógł to wiedzieć? Nikt nie był tego świadomy, ani trenerzy, ani zawodnicy.Dawid - 2012-02-24, 14:43 A kto mógł to wiedzieć? Nikt nie był tego świadomy, ani trenerzy, ani zawodnicy.
boMaciej to moj brat i zadna z legitymacji nie jest podrobiona wiec ogarnijcie sie wszyscy:)Idziu - 2012-02-24, 14:43
Maverick napisał/a
A kto mógł to wiedzieć? Nikt nie był tego świadomy, ani trenerzy, ani zawodnicy.
Może i faktycznie tak było, że nikt nie wiedział, ale gdyby nawet psycho o tym wiedział, mógłby się tłumaczyć że nie miał pojęcia o takim zajściu Bazyl - 2012-02-24, 14:43
skorpionnn napisał/a
Jeszcze możecie ukarać trenera z YL, który dopuścił u siebie multi konto.Tak dla przykładu, jako przestroga dla innych, którzy akceptują u siebie multi.
Rozluźnij poślady. Żeby dopuścić multi, trzeba o nim najpierw wiedzieć. Zresztą z takiego multi co nie jeździ i tak nie ma żadnej korzyści Skorpionsky - 2012-02-24, 14:47
Cytat
Rozluźnij poślady. Żeby dopuścić multi, trzeba o nim najpierw wiedzieć.
Może wiedziałeś, że dopuszczasz, może nie, to ciężko stwierdzić.Nie rozluźniam pośladów, bo nawet ich nie spiąłem Tak samo trenera SMT, który zaakceptował kontrakt powinna spotkać jakaś kara, żeby nie było że jestem stronniczy Boom - 2012-02-24, 14:54 Panowie!
To nie temat do dyskusji!
Dawid czy też Maciej. Mogę udostępnić dla widoku publicznego za "waszą" zgodą "wasze" legitymacje.
+ ostetczny werdykt wyda i tak DeBoer&ValusdRo - 2012-02-24, 15:15 pokaż pośmiejmy się;D!Bobby - 2012-02-24, 16:10 Ja ich sprawdzałem przed sezonem? 08 chyba. Byłem pewny, że to jest jedna osoba, lecz...
- Dostałem skany legitek i wkleiłem je do działu rady. Nikt nie miał nic przeciwko, dlatego pozwolono im na starty w lidze.
- Jechałem razem z nimi na serwerze i całkiem dobrze się trzymali na torze.
Sam nie wiem, jak zgodzą się to daj Boom te legitki tutaj.Dawid - 2012-02-24, 16:17 nie ma problemu legitki nie sa podrobione po za tym mamy akta urodzenia i zdjęcia tez jakieś z bratem mam wiec zobaczymy kto ma racje a jak nie zapraszam niedowiarków do Leszna wszystko na ten tematBoom - 2012-02-25, 10:58 No dobra.. Maciej i Dawid mogą startować w lidze, sprawdzeni.
Nie zmienia to faktu, że dalej będziemy wam się przyglądać.
Koniec ich tematu.KorasRacing - 2012-03-01, 18:50 Witam, nie wiem gdzie to napisac, wiec pisze tutaj, jest taka sprawa, ze zaraz wychodze do kumpla pic, a mam zawody gp , pojade je od niego co sprawia ze bedzie inne ip niz zazwyczaj, mysle ze to nie problem?Rudolf - 2012-03-01, 19:10 Karny headshoot w cs'ie i jesteśmy kwita. Boom - 2012-03-01, 19:14 jeśli kolegom nie będzie przeszkadzało, że podczas picia u nich nagle idziesz grać.. KorasRacing - 2012-03-01, 19:25 Czas Twoich headow juz sie skonczyl:D Teraz moja pora;dDaDi - 2012-05-05, 15:28 Skany przesłane
ok. jest spokoFunias - 2012-06-27, 13:58 Skany przesłane.